0879 277 266 (viber)
Работно време за доставки
09:00ч - 19:00ч.

SO FRESH - ЗДРАВОСЛОВНИ ХРАНИ И НАПИТКИ

Защо да ни се доверите?

Защото, нашите сокове са приготвени с най-висока технология, запазваща най-много полезни съставки на плода или зеленчука!

Защото хляба, от който се правят сандвичите – пълнозърнест и 100% лимецов - се произвежда специално за нас – БЕЗ мая, БЕЗ консерванти, БЕЗ подобрители!

Защото сами приготвяме сосове и пасти за сандвичи и салати – БЕЗ млечни продукти, БЕЗ консерванти, БЕЗ изкуствени подобрители!

Защото нашите десерти са изцяло натурални, сурови и неустоимо вкусни,  приготвени от нашите майстори и НЕ съдържат захар, млечни продукти, консерванти и подобрители!

Когато изберете нас, Вие получавате:

  • Вкусна и здравословна храна с подбрани продукти.
  • Наслаждавате се на по-богат и плътен вкус на Вашия сок, благодарение на технологията за студено пресоване.
  • Винаги прясно приготвени сандвичи, салати и сокове.
  • Подбрани рецепти или възможност за избор на храна и напитка изцяло по Ваш вкус.
  • Директна доставка на вкусна и балансирана храна до Вашият дом или офис.      

So Fresh – Винаги най-доброто ! 

НАПРАВИ СВОЯТА ПОРЪЧКА СЕГА

Как го правим?

За да приготвим за Вас най-добрите сокове, сандвичи и салати , ние отделяме внимание   на всеки детайл в подготовката им.

Внимателно подбираме доставчиците си и избираме най-хубавите, качествени и сочни плодове и зеленчуци, според сезона и производството.

Това, което ни прави изключителни, са приготвените от нас сосове и пасти, десерти, супи и сладолед - БЕЗ млечни продукти, БЕЗ консерванти, БЕЗ изкуствени подобрители! Всички те се приготвят в кухня–майка и са изцяло натурални. Там сме предоставили условия на нашите майстори-готвачи, които с внимание и креативност творят различни рецепти и винаги спазват най-важните за нас неща – безупречна хигиена, максимално чиста, натурална и вкусна храна.

Никога не правим компромис с хигиената. Всички продукти се съхраняват в най-добри условия, а плодовете и зеленчуците се измиват старателно преди използването им.

За приготвянето на всеки от нашите продукти се използват ръкавици за еднократна употреба.

 

Всичко това го правим за Вас – за да се насладите на неповторимия вкус на нашите сандвичи и салати с домашно проготвени сосове и пасти.

Десертите ни също са приготвени по натурална технология и са изцяло сурови и неустоимо вкусни!

За да получите най-добрият фреш - ние използваме професионални машини за студено пресоване. Тези машини не позволяват окисляване на плодовете и зеленчуците и  спомага за запазване на всички витамини, ензими и минерали в тях. Ние отделяме пулпата и пяната, в която се съдържат над 95% от пестицидите!

Ние държим на балансираното и здравословно хранене. Можете да ни се доверите, че избирайки нас, ще получите вкусна, балансирана, домашно приготвена храна.