0879 277 266 (viber)
Работно време за доставки
09:00ч - 19:00ч.

За нас


Толкова свежо... толкова хубаво - това е нашата вдъхновяваща фраза !

Ние сме фирма с дългогодишен опит в сферата на прясно изцедените сокове и здравословните комбинации на различни видове фреш. 

С течение на времето стигнахме до идеята, че искаме да улесним нашите клиенти  като им предложим здравословни, интересни напитки по най- достъпния начин - директно до техния дом или офис. И защото желаем да дадем на клиентите си най- доброто - студено пресованите сокове са нашият избор за Вашият по-здравословен и вкусен живот. 

Какво означава студено пресовани сокове?

Конвенционалните сокоизстисквачки с бързо въртящи се ножове, значително намаляват  витамините и ензимите   и по този начин сока се окислява.

Бавнооборотните сокоизстисквачки внимателно изстискват плодовете и зеленчуците, като по този начин запазват всички хранителни вещества, без да унищожават естествената им структура. Благодарение на бавните обороти - температурата при обработка не се повишава и полезните свойства от изцедения сок се запазват по-дълго. 

Соковете изцедени с конвенционалните сокоизстисквачки трябва да се изпият в рамките на 15 минути, за да се усвоят витамините и полезните им свойства, а при студено пресованите този интервал е удължен на 48 часа при правилно съхранение /от 4°C  до 7°C /.

И не на последно място - вкусът от бавно пресования сок е много по-богат и плътен ! Истинска наслада за небцето. 

Нашата цел:

Да предложим качествен, достъпен, здравословен продукт на нашите клиенти. 

Екипът на фирмата държи изключително на качеството , хигиената и подбора на плодове и зеленчуци. 

Плодовете и зеленчуците се подбират внимателно като предпочитани са българските производители и най- доброто качество, което се предлага спрямо сезона. 

Всеки плод и зеленчук  се измива преди да бъде  пуснат в машините за обработка. Задължително се работи с ръкавици. 

Хигиената на работното място е нашето първо правило, с което не правим компромис. 

Ние не Ви предлагаме една бутилка пресен сок - ние Ви предлагаме част от нашата енергия и ентусиазъм. 

Заредени сме с много идеи, здравословни комбинации, тонизиращи напитки, всичко, което можете и не можете да си представите като комбинация на вкусове - пуснете въображението си - предизвикваме ви да се впуснете в тази наслада за тялото и душата Ви.