0879 277 266 (viber)

Търсите идеалната напитка за детето си?


Търсите идеалната напитка за детето си, която да е вкусна и полезна ?

Това е най-доброто решение - прясно изцеден, студено пресован сок !

По своята същност студено пресованите сокове са напитка от пресни плодове и зеленчуци  направена по специална технология.

Фрешовете могат лесно да бъдат приготвени и у дома.. но нали търсим най- доброто, което да дадем на нашите деца – не пренебрегвайте технологията.

Студено пресованите  соковете  на So Fresh се приготвят в специални машини, по специална технология. Машините са за  бавно и студено пресоване на съставките.  А какво означава това ? Максимално извличане на полезните съставки в тях. Никаква пулпа! Никаква пяна! И нещо още по-важно – минимално количество пестициди от зелените растения ! Всъщност пестицидите се съдържат в пулпата и с тези машини се отстраняват на 95%.

Стараем се да дадем най- здравословната храна на децата си – и това е нашето решение!

Често нямаме време да приготвим нещо по-интересно за децата, но и тук So Fresh имат решение – доставка директно до Вашия дом! Вкусно, лесно, достъпно и не на последно място – полезно!

Можем да го дадем заедно със закуската на детето, както и по всяко друго време на деня.  Приготвени по тази технология соковете имат срок на годност 48 часа, съхранени в хладилник.

Е, не  е ли мечтаното улеснение за Вас ? Поръчвате няколко сока , съхранявате ги в хладилника и имате под ръка по всяко време – вкусна, полезна, богата на полезни мазнини и витамини напитка! О, и е гарантирано вкусна и лесна за прием от вашите деца !

А за да сме Ви още по-полезни – може да поръчате при нас и различни видове смутита – хранително и много вкусно за малките сладури.

Вижте нашите вкусни предложения:

ТУК