0879 277 266 (viber)

My Gelato by So Fresh - истинско италианско джелато


Сладоледът - любимо лятно изкушение 

Как най-добре да разхладим и подсладим жарките летни дни освен с вкусен, топящ се сладолед?! Представете си, че не сте в отпуска, цял ден сте били на работа - задачи, срокове, срещи, а навън е жега, не се диша... на края на деня искате само да си проветрите главата с една приятна и лежерна разходка. И какво по-хубаво от това да хапнете един освежаващ  сладолед за награда след добре свършената работа? А ако сте в отпуска - то това удоволствие ви се полага по няколко пъти на ден :)  А няма ли да е чудесно ако знаете, че сладоледа е истински и има такъв вкус, че моментално ви пренася на някой блажен остров и хармонизира всичките ви сетива?

Ние от So Fresh се стараем да дадем на сетивата ви хем наслада, хем чиста съвест, хем неповторим вкус.

 

За това се постарахме - почетохме, проучихме, пробвахме, експерементирахме и направихме любимото ви джелато - My Gelato by So Fresh. 

 

Джелато? Знаете ли какво е джелато ? 

Това не е просто италианска дума за сладолед - джелато е технология и изтънченост. Бавно и методично се получава неговата пухкава структура - без скреж, без замръзване, без "воден" вкус. Като джелато маниаци - ние не добавяме изкуствени есенции, а само истински вкусове. Млякото и сметаната, които използваме, за да постигнем това невероятно кремообразно усещане, са от местна ферма.  Натурално прясно мляко и плътна животинска сметана. Нищо на прах и нищо изкуствено създадено. 

Най - голямата ни гордост са ядковите сладоледи - лешник и бадем - с цели парченца ядки - директно ви пренасят в блаженството на летните дни и нощи

 

А черния веган шоколад - о, той също е наша гордост! Без лактоза, веган, но невероятно вкусен, с плътна структура и страхотен вкус. 

 

задължително ще остане по връхчето на устните ви, издавайки ви със закачка, че сте се отдали на изкушението So Fresh джелато 

 

И не на последно място - нашите сорбета. Забъркани с любов и плодове - без есенции, без захар, без мляко.  Малиновото ни сорбе е първенец по фенове. Харесва се на малки и големи. ( мама обикновено не вярва, но и децата се влюбват в него) .

My Gelato by So Fresh може да намерите в гр. Варна в So Fresh Sevastopol (бул. Сливница 16)

Кутийки за вкъщи може да откриете и в обекта ни в магазин ParkMart - търсете зелената ябълка на So Fresh на входа на магазина.