0879 277 266 (viber)

СТУДЕНО ПРЕСОВАНИ СОКОВЕ


0,00 лв.

ВИТАМИНОЗНИ БОМБИ

 

Нашите сокове не са обикновени фрешове. Разбира се, предлагаме и стандартни прясно изцедени сокове, които цедим единствено на механични преси и не слагаме плод с кората в нито една машина. Постарали сме се да комбинираме различни плодове и зеленчуци в нашите по-специални предложения , с които да ви заредим не само с енергията на витамините, но и да се насладите на леко сладък вкус на любимите ви плодове и зеленчуци като ананас, морков, ябълка. Изцяло натурални и полезни за конмсумация веднага след отваряне. 

В нашите сокове НЕ използваме вода за разреждане, нито добавяме захар! 

Подбираме плодовете и зеленчуците и според сезона може да има такива , които да са по-кисели от обичайното. В тези случаи винаги препоръчваме различен сок на клиентите си. 

И най-важните сокове на So Fresh - студено пресованите! 

Машината ни за студено пресоване е американска, професионална двувалова машина на бавни обороти, която изтисква всеки витамин и минерал съдържащ се в плода или зеленчука.

В същото време, машината отделя пулпата, а ние прецеждаме соковете, така че до вас да достигне една балансирана, полезна , чиста и силно заредена енергизираща напитка. 

Нашите сокове се отличават с много плътен вкус, с добре изразени характеристики на съставките като в един зелен сок може да усетите , както дребнолистни като магданоз, така и по-големи зеленчуци като морков. Не се страхувайте, вкусовете не са силно натрапчиви, а са балансирани, за да може всеки да ги консумира. Това, което основно ни отличава това е джинджифила. Вкуса на джинджифила в соковете на So Fresh e силен и неподправен, благодарение на технологията на изцеждане и баланса във вкусовете може да се наслаждавате на вкусни, даващи сила и заряд сокове всеки ден. 

 

ПОРЪЧАЙ СВОЯ SO FRESH СОК

ДОСТАВКА ЗА ВАРНА                         ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ