0879 277 266 (viber)

За нас


Защо ни има? 

 

 

Отговорът на този въпрос се зароди от нашето лично желание да има какво да похапнем здравословно, дори да е набързо в динамичното ни ежедневие. Искахме и да пием хубави, тонизиращи напитки от наистина прясно изцедени плодове и зеленчуци. Започнахме с нашия първи обект за прясно изцедени сокове, залагайки на авторски рецепти и емоцията, която ви даваме. В годините продължихме да развиваме асортимента си с вкусни супи, сандвичи, салати и десерти. Отворихме 3 локации във Варна, а от края на 2019г завладяхме сърцата на софиянци с първия ни обект на булевард Витоша. 

Намерете най-близката до вас So Fresh локация

 

 

​ В днешния пъстър свят се стараем да сме хем различни, хем близки до вас. Ето защо залагаме на нашите авторски рецепти и решения, които с времето се превърнаха в наша запазена марка. Вярваме силно в баланса и в менюто ни има за всекиго по нещо, както месни, така и веган и вегетариански предложения, които са обединени под една шапка, наречена качество. За да приготвим за вас най-добрите сокове, сандвичи, салати , супи и десерти, ние отделяме внимание на всеки един детайл в подготовката им.  Приготвяме сандвичите си с хляб с квас, който се произвежда специално за нас и не съдържа изкуствени подобрители.

 

 

 

 

Внимателно подбираме доставчиците си и избираме най-хубавите, качествени и сочни плодове и зеленчуци според сезона и производството. Държим на балансираното и здравословно хранене. Ето защо някои от нашите сокове са приготвени с професионални машини за студено пресоване, запазващи най-много полезни витамини и минерали. Отделяме пулпата и пяната, в които се съдържат над 95% от пестицидите! А десертите ни са тотално неустоими - те са изцяло натурални, сурови и много вкусни, без захар и млечни продукти. 

   Доставки за Варна                    Доставки за София

 

 

 

Как го постигаме ?

 

На първо място като влагаме желание и емоция във всичко, което правим.  И позитивна енергия, за да постигнем целите си. Освен на качествените продукти, залагаме и на добрите технологии, които ни позволяват да извлечем максималните качества на продуктите.  Държим изключително на хигиената и подбираме внимателно съставките, за да сме сигурни, че ще ви осигурим необходимия вкус. А добаванета стойност, която даваме, се изразява във всички дребни детайли, които обмисляме в създаването не само на самите продукти, но и на нашите заведения. Да бъдат удобни и приветливи, за да ви предложат глътка свежест и приятно място за среща или уединение.  Целта ни е да създадем цялостно усещане за хубаво преживяване и емоция, защото ние не предлагаме само храни и напитки. Предлагаме чувство за щастие и радост. 

Впуснете се в тази наслада за тялото и душата, а ние ще ви заредим с нашите здравословни комбинации. smiley