0879 277 266 (viber)

Условия за доставка


Трябва да ни предоставите пълни и детайлни инструкции относно Вашия адрес за доставка и да сте сигурни, че ще има човек на разположение, който да приеме доставката. Моля да ни предупредите, ако нямате възможност.


1. Ще извършим доставката на посочения в регистрацията Ви адрес. Вие сте длъжни да направите удобни уговорки, за да получите доставката си и да дадете подходящи инструкции. Отговорни сте, че всеки посочен адрес за лична доставка на работно място е приемлива за Вашия работодател. Ако нямате възможност да приемете доставката лично, уверете се, че има друг човек, който да го направи.
2. Ако, поради основателна причина, нямаме възможност да доставим поръчката до посочения от Вас адрес, ще се свържем с Вас, за да направим друга уговорка. Това ще се случи по телефона, който сте посочили и е Ваша отговорност да отговаряте на него. Ако сме неспособни да доставим продукта поради причинени от Вас неблагоприятни обстоятелства, имаме право да Ви таксуваме за него.
3. Ако сме неспособни да извършим доставката или я извършим по-късно, поради обстоятелства извън контрола ни, например неблагоприятни метеорологични условия, стачки, повреда на превозното средствo, не носим отговорност за причиненото неудобство или загуба.

 

Поръчките в www.sofresh.bg  могат да се направят онлайн от www.sofresh.bg или по телефона.

1. Онлайн поръчки - при този вариант трябва да се регистрирате като "Потребител". Регистрираният потребител има лична сметка (акаунт), чрез която може да следи своите поръчки.
2. Пазаруване по телефона - при този вариант, може да направите директно своята поръчка на телефон
0879 277 266 между 09:00 и 20:00 всеки ден от понеделник до петък (Събота и неделя: 09:00 - 15:00), където наш оператор ще приеме Вашата поръчка.

Време за доставка 40 - 60мин. (Крайни райони - Златни пясъци, Галата, Аспарухово - 60мин)

Продуктите и услугите, показани в САЙТА, представляват оферта на www.sofresh.bg. Вашата ПОРЪЧКА ще се приема от  www.sofresh.bg като предложение за договор.

Чрез осъществяване на поръчка в САЙТА, Вие потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (телефон или e-mail), чрез който www.sofresh.bg осъществява изпълнението на поръчките в САЙТА.
Ако www.sofresh.bg потвърждава изпълнението на една поръчка, това означава пълно приемане на условията на поръчката. Приемането на поръчката от  www.sofresh.bg се счита за извършено след натискане на бутон "поръчайте" и наличието на надпис "Поръчката Ви е потвърдена".
 www.sofresh.bg в нито един момент не разглежда непотвърдена поръчка да има силата на договор.
Договорът влиза в сила при потвърждение на поръчката от  www.sofresh.bg. Настоящите правила и условия за продажба са на основата на сключения договор.

 

Всички показани цени са в Български лева с включено ДДС.

www.sofresh.bg си запазва правото да променя цените в Сайта и да прави промоции.