0879 277 266 (viber)

САНДВИЧИ ОТ ХЛЯБ С ЖИВА КВАС


0,00 лв.

 ХРУПКАВИ ОТВЪН, СВЕЖИ ОТВЪТРЕ

 

Нашите сандвичи се приготвят внимателно, на място , винаги с пресен хляб и подпбрани продукти. 

Хлябът е специален на Майстор пекар, който го приготвя по автентични рецепти, използвайки 24 часа ферментирала жива квас и вода Канген. Сандвичите могат да бъдат с пълнозърнест хляб със семена и изцяло подбрани брашна, но бихте могли  да изберете и хляб от 100% био лимецово брашно.  Може да научите повече за хляба на Майстора и So fresh ТУК.

Освен хляба, специално в нашите сандвичи са и сосовете, които използваме. Те се проготвят изцяло от нас по авторски рецепти, в нашата кухня-майка. Всички сосове са на основата на ядки и зехтин и са сурови. Не използваме млечни продукти и подобрители на вкуса. В сосовете не се добавя нито захар, нито натриев глутамат. Може да замените соса на вашия сандвич по желание или да го хапнете, както е по рецепта. Сосовете ни са:

Леко пикантен със лека пиперлива нотка, подходящ за месните сандвичи.

Веган босилеково песто и изявен вкус за почитателите на по-плътните сосове.

Хумус от нахут , без допълнителни добавки.   

Домашната майонеза без яйца.  - вече няма нужда да се чудите дали са сложени истински яйца или китайска яйчена смес - за нашата майонеза не се използват никакви животнски или "химични животински" продукти. Вкуса и е като на домашната майонеза направена вкъщи, наслаждавайте и се спокойно на всяка хапка. Подходяща е за всички видове сандвичи. 

 

А сандвичи има за всеки вкус - веган, вегетариански, месни, рибни. Всички продукти подбираме внимателно, балансираме вкуса на рецептите и смеем да твърдим - предлагаме едни от най-добрите сандвичи на пазара.

Хрупкави отвън, свежи отвътре.

Наслаждавайте им се на всяка хапка и се заредете с енергията на хубавата, прясна храна. 

 

ПОРЪЧАЙ СВОЯ SO FRESH САНДВИЧ

ДОСТАВКА ЗА ВАРНА                         ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ