Blog

Имуностимулиращи шотове: Как помагат при борбата с болести

Имуностимулиращи шотове: Как помагат при борбата с болести

Каква е мисията на So Fresh и как помагаме на хората?

Всеки, който познава So Fresh, знае, че нашата мисия е да предлагаме здравословни храни на хората дори в забързаното ежедневие.

Нашият стремеж е да даваме на клиентите си необходимата доза витамини и висококачествена храна от подбрани плодове и зеленчуци, които да им донесат зареждаща емоция и прилив на енергия.

В тази връзка искаме да споделим с вас историята на Николай Диковски, сблъскал се с диагнозата рак.

Ето и неговата история:

Николай Диковски се свърза с нас с благодарствено писмо и разказ как е открил нашите имуностимулиращи шотове и как те са спомогнали за подобряване на състоянието му.

Изгледайте видеото, за да видите как започва историята му.

 

 

Диковски е водил нормален, но динамичен живот. В момента на откриване на проблема той работил в хотелски комплекс. В началото получил оток на крака, но не отишъл на лекар, а започнал да се лекува с хапчета за разширени вени. След време обаче кракът се подул отново и той отишъл на съдов хирург, който го посъветвал да постъпи в болница, защото проблемът му е по-сериозен. В началото отказал, но в последствие осъзнал, че трябва да се погрижи за здравето си. От този момент насетне той започнал да посещава различни лекари, като минало известно време, преди да се стигне до определянето на крайната диагноза.

След посещение на уролог той в крайна сметка я научил – рак на простатата с разсейки в черния дроб, лимфните възли и костите. Той започнал да се страхува, че може и да не успее да се справи с болестта, но въпреки това волята му за живот била по-силна.

Как открива нашите имуностимулиращи шотове?

Диковски започнал лечение в Турция, а при едно от връщанията си в България той случайно попаднал на So Fresh. Разхождайки се със своя съдружник по бул. Витоша, двамата решили да си купят нещо за хапване. So Fresh ги привлича заради избора на здравословна храна. Поръчали си сандвичи и забелязвайки шотовете във витрината, Николай решава да опита.

Още преди срещата му със So Fresh Диковски четял много относно това как да се храни и кои храни са полезни за него. Той знаел, че концентрацията от куркума, джинджифил и черен пипер, каквото е съдържанието на един от имуностимулиращите шотове на So Fresh, е изключително полезна. Точно затова закупил шота. Признава, че в началото не е харесал вкуса, но бил подготвен за него и се радвал, защото знаел, че това е нещото, което търси – концентрирано, без разреждане.

По негови думи той се почувствал добре още на следващия ден. И така, като част от лечението си, Диковски започнал да пие шота всяка сутрин на гладно. Отивайки на скенер след време, видял, че туморните маркери са се понижили, което според него се дължи отчасти на начина му на хранене.

Имуностимулиращите шотове на So Fresh

Точно затова той се свърза с нас, за да ни благодари и в момента нашият екип е в постоянен контакт с него.

Нашите имуностимулиращи шотове

Ние в So Fresh вярваме, че хората трябва да си набавят лесно и бързо здравословна храна и точно затова създадохме продуктите ни за вас – защото и самите ние ги ползваме.

Идеята за създаването на нашите имуностимулиращи шотове се роди по време на COVID пандемията и беше вдъхновена от желанието ни да предложим на нашите клиенти нещо, което е лесно достъпно и помага за борбата с настинките и вирусите. Създадохме ги седмица след започването на COVID пандемията.

Благодарение на почти 10-годишната ни история, ние знаем, че хората ни вярват и точно затова им дължим най-доброто качество. За направата на нашите шотове използваме бавнооборотна студено пресоваща машина, която успява да извлече максимума от полезните съставки на плодовете и зеленчуците и позволява сокът да запази по-дълго време свойствата си.

Шотът ни с куркума съдържа и черен пипер, специално защото чрез черния пипер организмът усвоява най-добре куркумина от куркумата. Освен това ние използваме корен от куркума, а не просто куркума на прах, защото коренът има много повече предимства пред праха.

Куркумата от нашите имуностимулиращи шотове е изключително важна за здравето.

  1. Тя е силен антиоксидант.
  2. Тя облекчава възпалителните процеси в тялото.
  3. Тя може да помогне при предотвратяването и лечението на редица болести, включително, рак.
  4. Тя укрепва имунната система.
  5. Тя може да забави нормалните процеси на стареене.

Благодарни сме, че помагаме на хората да се хранят здравословно дори в забързаното ежедневие.

Благодарим на г-н Диковски за доверието!

В момента той продължава да дава публичност на заболяването и да кара хората да не крият проблема си. Диковски е в процес на създаване на Фондация “Живот с рак“ в помощ на онкоболните хора от малките населени места. So Fresh също ще се включи във фондацията и приканваме всеки, който желае да помогне, също да се включи.

За още интересни статии чети So Fresh!

Последвай ни във Facebook и в Instagram.

Facebook Instagram