Кои сме ние и защо сме
толкова Fresh?

So Fresh e българска верига заведения за здравословно и балансирано хапване в забързаното ежедневие, която доставя необходимата доза витамини и висококачествена храна от сезонни плодове и зеленчуци и носи зареждащата емоция и прилив на енергия, която те кара да знаеш, че правиш нещо добро за себе си.
сокове

Знаеш ли къде се крие вдъхновението ни?

Водени сме от желанието си все повече хора да могат да си осигурят здравословно хапване и да пият качествени освежаващи напитки, дори да е набързо в динамичното ежедневие. Вярваме, че всеки заслужава дневната си доза витамини и положителни емоции по всяко време.

Пътят на една сбъдната мечта.

Започнахме с нашия първи обект в гр. Варна, залагайки на авторски рецепти и емоцията, която ти даваме. В годините продължихме да откриваме още обекти във Варна и София. А за да си винаги сигурен в качеството, отличителните ни продукти се приготвят в наша собствена кухня - майка и достигат до теб във всеки наш обект.

Влагаме цялото си сърце и душа във всичко,
което правим и именно тогава магията се случва.

Автентичността ни прави различни!

В днешния пъстър свят се стараем да сме хем различни, хем близо до теб и твоя вкус. Ето защо се с екипа ни се фокусирахме върху автентични рецепти, включващи разнообразни комбинации от богати на витамини продукти с висока хранителна стойност, които с времето се превърнаха в наша запазена марка. Вярваме силно в баланса и в менюто ни има за всекиго по нещо, както месни, така и веган и вегетариански предложения.

Интересно ли ти е как успяваме да го постигнем?

В нашата кухня- майка произвеждаме сами отличителните ни продукти - БЕЗ изкуствени подобрители, оцветители и захар. Хлябът ни се произвежда от пекар Майстор Миро специално за нас с жив квас,  а соковете ни са приготвени с професионални машини за студено пресоване, запазващи най-много полезни витамини, ензими и минерали. Така ти гарантираме 100% качество на собствено производство.

И това далеч не е всичко…

Влагаме желание и емоция във всичко, което правим, придружени от позитивна енергия. Освен на авторските рецепти и добрите технологии държим изключително на хигиената и подбираме внимателно продуктите си, за да сме сигурни, че ще осигурим ненадминатия вкус. Заведенията ни са удобни и приветливи, за да ти предложат глътка свежест и приятно място за здравословно и балансирано хапване.

Точно като теб, ние също държим на качеството.

028-hands

За да освежим деня ти с истински сандвичи, салати, супи и десерти, ние отделяме внимание на всеки детайл в подготовката им.

Внимателно подбираме доставчиците си, за да сме 100% сигурни в произхода на всички използвани съставки.

Грижливо избираме най-хубавите, плодове и зеленчуци според сезона и ги приготвяме сами, за да сме сигурни в качеството, което ти даваме.

УСМИХНАТИЯТ Екип на So Fresh

Христо Димитров

Визионер и собственик на So Fresh

"Постигнатите цели са сбъднати мечти" - смел, разумен и вдъхновяващ за целия екип

Свилен Славов

Собственик и управител на So Fresh

"Опитай от всички възможни съставки и ще уцелиш перфектната" - вдъхновител на топ продукти и авторски рецепти на So Fresh

Стефка и злати

Част от екип кухня - майка

В смях и закачки дните им минават. Сръчни, идейни и отдадени - от техните ръце идват всички отличителни So Fresh продукти.

Богомил Бонев

Управител Варна

"Не се отказвай дори, когато ти е трудно"  - с търпение, мъдрост, упоритост - Боги натрупа опит в So Fresh и вече управлява всички заведения във Варна

Анита Петрова

Управител София

“Работим с усмивка и увереност” - лъчезарна, упорита и давайки винаги най-доброто от себе си - нашата софийска усмивка

Лора Димитрова

Маркетинг

“Няма лоши идеи - има нерализирани такива.” - енергия, визионерство, действие