Blog

So Fresh на гости на Славена Вътова в Code Health TV

so fresh

Разбери повече за мисията на So Fresh, оригиналните ни вкусотии и здравословния начин на живот.

За нас беше истинско удоволствие да гостуваме на Славена Вътова в “Healthy weekend” по Code Health TV и да разкажем повече за So Fresh, каква е нашата мисия и здравословния начин на живот, който изповядваме. Интервюто се проведе в обекта ни в София на бул. Витоша, а Лора Димитрова, представи ценностите в които вярваме.  

Цялото ни участие може да гледаш на запис в сайта на Code Health TV – веднага след тренировката, с която стартира епизодът, от 7:40 минути.

За какво си говорихме със Славена Вътова?

Поговорихме си за нашата “кухня майка” и екипът ни там, благодарение на когото всеки един наш обект работи така бързо, че да не се налага да чакаш дълго за едно вкусно и здравословно хапване. В нея правим заготовките за всички наши салати, супи, сандвичи, сосове, сурови десерти и торти, като винаги се използват най-качествените продукти.

Разказахме ти и за технологията на студеното пресоване, която използваме за нашите сокове, за да запазим максимално полезните свойства на всички плодове и зеленчуци. Зеленият ни сок GREEN D-TOX се превърна в един от любимите на възхитителната Славена.

Нямаше как да не ти споделим и за вкусните ни сурови десерти без захар, глутен и лактоза, за да може да им се насладиш без капка угризения. 

В здравословната кухня на So Fresh.

След сладки приказки стана време и за хапване. Влязохме и в кухнята, за да ти покажем нагледно колко бързо, лесно, вкусно и здравословно може да е едно меню от So Fresh. Приготвихме за 0 време салатена купа RICE VEGGY BOWL, с любимите варива и зеленчуци. Това е едно страхотно хранене богато на всички макронутриенти, от които човек се нуждае. Добавихме и люти чушлета по вкуса на Славена, за да е изживяването максимално пълно и тя да му се наслади, както бихме могли да направим и за всеки един наш клиент. 

Завършихме цялото преживяване с вкусен сандвич SIMPLY THE BEST – любимият на Лора, която ти разказа и как спонтанно и натурално се е родила идеята за рецептата за него. Така всъщност се сътворяват и всичките идеи за нашето меню – ако не би хапнал същото нещо вкъщи, значи не го предлагаш на клиентите! Хлябът е с жив квас и е специално приготвен от златните ръце на пекар майстор Миро специално за нас. Сосът, както и всички останали неща в So Fresh, са абсолютно авторски без добавена захар, стабилизатори и консерванти, за да може всеки да се наслади на максимално чисто, вкусно и здравословно преживяване. 

Каква е нашата мисия? Здравословно хапване за всеки в забързаното му ежедневие.

За нас е важно да покажем на колкото може повече хора, че бързото здравословно, лесно и вкусно хапване е мисията възможна. При нас ще получиш нужното хранително гориво за един хубав и усмихнат ден, като може да вземеш на място от наш обект в София или Варна, или да поръчаш доставка до дома или офиса. 

 

 

В този ред на мисли… искаш ли да разгледаш предложенията, които имаме?

За нас е важно да вдъхновяваме хората да се грижат ежедневно за себе си и да опитват нови и интересни храни и напитки.

Можеш да разгледаш и нашите други блог статии и да откриеш нещо, което ще ти е от полза.

Последвай ни във Facebook и в Instagram за още свежо съдържание!

Facebook Instagram